Antena 3 CNN Externe Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi

Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi

Val de arestări în Rusia după moartea lui Aleksei Navalnîi. Sute de persoane care participau la manifestările de comemorarea ale acestuia au fost reținute.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi, raportează OVD-Info.Peste 340 de persoane adunate pentru a comemora moartea liderului opoziţiei Alexei Navalnîi au fost arestate în Rusia, relatează SkyNews, care citează OVD-Info.

Organizația independentă pentru drepturile omului a declarat că 230 dintre ei au fost reținuți astăzi.

Aleksei Navalnîi, încarcerat, un critic principal al președintelui Vladimir Putin, care a militat împotriva corupției oficiale și a condus proteste majore împotriva Kremlinului, a fost confirmat mort vineri, la vârsta de 47 de ani.

Navalnîi, cel mai aprig opozant intern al președintelui rus Vladimir Putin, a căzut inconștient și a murit vineri după o plimbare în închisoare, unde își ispășea o pedeapsă de trei decenii, au declarat autoritățile.

Un purtător de cuvânt al lui Aleksei Navalnîi a confirmat sâmbătă că liderul opoziției ruse a murit.

 

 
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București