Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai mulţi petrecăreţi încătuşaţi la un botez din Lugoj, după o intervenţie în forţă a jandarmilor

Mai mulţi petrecăreţi încătuşaţi la un botez din Lugoj, după o intervenţie în forţă a jandarmilor

O fost o intervenţie în forţă a jandarmilor la un botez din Lugoj, la care au avut loc mai multe scandaluri. 

de Georgiana Adam    |   

Oamenii legii au încătuşat mai mulţi petrecăreţi, iar unul dintre ei abia ieşise din puşcărie şi era furios că şi-a găsit iubita la petrecere. 

Petrecerea a avut loc zilele trecute la Lugoj, iar în timpul botezului, unul dintre invitaţi, care abia ieşise din închisoare, a devenit furios când a văzut-o pe fosta lui iubită că se numără printre invitaţi.

Apoi, a început scandalul, iar unul dintre amicii fetei a intervenit şi i-a luat apărarea, după ce fostul puşcăriaş a început să arunce în aceasta cu injurii şi ameninţări.

A fost chemată şi Poliţia, dar a fost nevoie şi de ajutorul medicilor pentru a-i acorda unui rănit primul-ajutor, respectiv amicul fetei.

Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au constatat că sunt depăşiţi numeric de numărul de invitaţi, astfel că a fost nevoie şi de sprijinul Jandarmeriei.

Oamenii legii au reuşit să-l pună la pământ pe scandalagiu, iar în timp ce acesta era imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bătaie.

Toţi scandalagiii au fost duşi la sediul Poliţiei din Lugoj, acolo unde au încasat amenzi în valoare de 9.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.
 

Subiecte în articol: petrecere Lugoj botez
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta