Antena 3 CNN Life Petreceri cu dj și evenimente deosebite

Petreceri cu dj și evenimente deosebite

Generația tânără vede altfel distracția. Prezența unui DJ la un eveniment privat sau chiar la o nuntă, da o altă notă petrecerii, una mai actuală și mult mai modernă.

La o astfel de organizare nu va lipsi niciun gen de muzică și totul va fi la cote maxime, conform telentului DJ-ului și solicitărilor celor prezenți.

Dacă termenul clasic nu este pentru ceea ce te reprezintă, atunci opțiune pentru un DJ la petrecere este exact ingredientul de care ai nevoie pentru a face evenimentul unul special.

De ce să alegi un DJ pentru petrecere ta?

Dacă îți place să fii la modă și a fi în trend este stilul tău, atunci o petrecere cu dj este cea mai bună alegere pentru tine. Fie că optezi pentru un club sau pentru o altă locație pentru petreceri, varianta prezenței unui dj va face ca totul să arate cool.

Printre avantajele aceste opțiuni menționăm:

  • un repertoriu nelimitat, cu posibilitatea de a pune, schimba și mixa orice piesă dorești tu sau invitații tăi
  • prezența unui profesionist în ale muzicii, care va face ca totul să sune tare și original
  • invitații mult mai dornici să intre și să rămână pe ringul de dans
  • costuri mai avantajoase decât în cazul alegerii unei formații muzicale
  • mai puțin deranj și pretenții
  • o petrecere reușită și apreciată de toți.

De ce să optezi pentru un DJ la nunta ta?

Pentru că generațiile mai tinere vor să petreacă și să se distreze în felul lor, varianta unui dj pentru nuntă este o soluție din ce în ce mai la modă. Posibilitățile deschise de această alternativă merită să fie luate în seamă de toate cuplurile. Printre aspectele cele mai importante menționăm:

  • puteți realiza un playlist incomparabil mai mare decât în cazul unei formații
  • costuri mai mici decât în cazul rezervării unei formații
  • muzica va rula fără pauze pentru a se odihni membrii echipei și solistul
  • un program artistic flexibil și nelimitat
  • orice invitat poate veni cu sigestii, fără improvizații grosiere și piesa asta nu o știu
  • nu aveți nevoie de scenă sau de un spațiu prea mare pentru dj și echipamente
  • instalații de sunet și lumini foarte bune.

Organizarea nunții va fi completă, dacă prestația DJ-ului va fi întregită și de câteva momente artistice cu dansatori nunta. Un dans modern, un balet care să pregătească dansul mirilor sau, de ce nu, un can-can, dans latino, charlestone sau burlesque pot face o mare diferență.  Să nu uităm de jocurile de lumini, de instalațiile de fum sau de proiecții speciale.

Dacă sunteți tineri și vreți o nuntă mai altfel, cu siguranță vă veți gândi și la varianta nuntă cu DJ.

Ce puteți face pentru a vă bucura de un eveniment cât mai reușit?

Originalitatea este de multe ori cea mai bună soluție pentru pregătirea unei petreceri care să fie memorabilă. Însă dacă nu dispuneți de un buget prea mare, dar vreți să fiți special, cel mai bine este să vă puneți imaginația la lucru. Puteții realiza ceva deosebit! Puteți organiza o petrecere într-un club, la o terasă, la piscină sau, de ce nu, la casa voastră. Dacă conceptul va fi unic, invitații vor surprinși plăcut!

Organizarea unei nunți, petreceri aniversare sau corporate, cu program artistic, cu un DJ talentat, dansatori profesioniști, cea mai bună sonorizare și un joc de lumini special este o mare reușită.

Puteți concepe singuri evenimentul și apoi să apelați la artiști. Sau puteți încredința această misiune unei firme specializate, așa cum este și macrea events. Diversitatea ofertei, experiența și adaptabilitatea vă pot fi de mare ajutor în a vă bucura de o petrecere cât mai frumoasă.

Dacă alegeți oferta lor artistică veți avea cu certitudine parte de o serie de avantaje care cu greu pot fi trecute cu vederea. Printre cele mai importante menționăm: programe artistice variate cu formații, cântăreți și dansatori, muzică de genuri și tipuri variate, piese pe gustul tuturor, o calitate ridicată a interpretărilor, sunet perfect și un preț total al evenimentului foarte avantajos.

Dacă doriți un DJ și evenimente cât mai deosebite, aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o petrecere reușită și de invitații fericiți.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"