Antena 3 CNN Show Showbiz Picturile lui Fuego contestate de o tânără. Cum a răspuns artistul

Picturile lui Fuego contestate de o tânără. Cum a răspuns artistul

Numai în pielea lui Fuego să nu fii zilele acestea! După ce Nicușor Dan s-a folosit de imaginea solistului în campania de strângere de semnături, cu un mesaj jignitor, o bloggeriță a pus la îndoială nu doar calitățile, ci chiar capacitatea de a picta a celui care va fi pe vecie asociat cu piesa ”Împodobește, mamă, bradul!”, scrie click.ro.

În timp ce se afla în platoul unei televiziuni pentru niște filmări, luni seară, 17 octombrie, Fuego a fost asaltat cu mesaje îngrijorate. Fanii cântărețului tocmai descoperiseră pe internet un text lung în care o bloggeriță încerca să demonstreze impostura pictorului Paul Surugiu-Fuego. Tânăra pusese la cap imagini, declarații și argumente de ordin estetic, pentru a-l demasca pe artist.

”Înainte de orice vreau să subliniez că scriu articolul ăsta pentru că nu suport minciuna și pentru că (dacă am dreptate și Fuego e un mincinos) mi se pare nedrept să storci oamenii de bani doar pentru că ai ajuns un brand și pentru că știi că ei ar cumpăra cam orice le vinzi tu. La fel de nedrept mi se pare și să îți construiești o imagine pe baza unei minciuni”, și-a justificat demersul Adriana Șandru.

Răspunsul lui Fuego nu s-a lăsat așteptat: "Sunt de părere că în viață, indiferent de rolul și postura noastră, nu trebuie să ne justificăm, mai ales atunci când nu facem nimic reprobabil. Nici eu nu o fac, după 20 de ani de muncă, în fața nimănui, cu atât mai puțin în cea a unei tinere. Cu siguranță voi publica un filmuleț nu cu unul, ci cu mai multe tablouri, dar cum vreau eu și când vreau eu, nu când vrea dânsa! Totuși, vreau să spun că supozițiile menționate mă dezamăgesc, mai ales că eu îmi doresc să fac bine. Nu realizez asta singur, ci cu ajutorul persoanelor care mi-au achiziționat picturile, au crezut în acest proiect și care acum se simt probabil jignite de impresiile neavenite notate în articolul respectiv. Reacția tinerei în căutare de subiecte și nume care să o aducă la rampă, este firească și nici măcar nu e originală. Astfel de nedumeriri au mai existat, toate fiind exprimate de persoane care nu mă cunosc și care nu știu că întotdeauna mi-am bazat activitatea pe onestitate și pe corectitudine", a răspuns artistul.

Subiecte în articol: Fuego pictura
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are