Antena 3 CNN Politică Doi miniștri din guvernul Cioloș, posibil pe listele USR

Doi miniștri din guvernul Cioloș, posibil pe listele USR

de M.Z.    |   

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că este posibil ca Dragoş Pîslaru şi Cristian Ghinea, miniştrii Muncii şi Fondurilor Europene, să se regăsească pe listele USR. 

"De domnul Dragoş Pîslaru confirm tot ce s-a spus într-un interviu, adică e interesat să vină la noi şi este într-un dubiu dacă poate în momentul acesta să plece din minister. De domnul Ghinea confirm tot ceea ce s-a spus într-un interviu", a spus Nicuşor Dan la o conferinţă de presă prilejuită de prezentarea programului politic al partidului. 

Despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, preşedintele USR a spus că acesta este o persoană "foarte interesantă" şi îl aşteaptă "oricând" în partid. 

"Am purtat cel puţin discuţii profesionale pe partea de sănătate", a mai spus Nicuşor Dan, referitor la negocierile cu ministrul Sănătăţii. 

Întrebat cu cine mai poartă discuţii în vederea completării listelor USR, Dan a precizat: "Mai sunt câteva persoane din Guvern, miniştri şi secretari de stat, cu care suntem în dialog şi decizia în ceea ce-i priveşte şi listele noastre de candidaţi le veţi afla pe 20 octombrie".

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile