Antena 3 CNN Actualitate Încă un pod din România, în pericol de prăbușire | Autorităţile nu au luat însă nicio măsură deși știau că sunt probleme

Încă un pod din România, în pericol de prăbușire | Autorităţile nu au luat însă nicio măsură deși știau că sunt probleme

Încă un pod din România este în pericol să se prăbuşească.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Podul se află într-o localitate din Caraş Severin, pe un drum comunal, şi are probleme de rezistenţă de mai mult timp.

Autorităţile nu au luat însă nicio măsură. Până acum, când podul s-a înclinat brusc.

În imagini se vede cum unul dintre picioarele care susţin construcţia este deplasat destul de mult, iar asfaltul a crăpat.

Din fericire, nimeni nu se afla pe pod în momentul ruperii, iar circulaţia a fost însă interzisă până când situaţia va fi remediată.

Se pare că au fost probleme de-a lungul timpului cu acest pod. Din fericire nu se afla nimeni pe pod când s-a inclinat piciorul. Aici este drum comunal.

”Astăzi în jurul orei 13 organele locale s-au sesizat cu privire la faptul că unul dintre pilonii podului din apă a cedat și s-a înclinat. Imediat a fost convocat serviciul local pentru situații de urgență au mers la fața locului și au făcut constatările necesare.

De când sunt eu prefect nu a fost nicio sesizare în legătură cu acest pod. Știam de existența podului, dar nu și de problemele cu acel pilon.

Până vom remedia problemele oamenii au o altă alternativă de circulație” a spus Ioan Dragomir, prefect Caraș Severin, la Antena 3. 

Subiecte în articol: pod Caras Severin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Meteorologii au anunțat când vine căldura și scăpăm de ploi