Antena 3 CNN Actualitate Poliția făcut o descoperire incredibilă în plăcile de rigips. Ce au ascuns acolo traficanţii

Poliția făcut o descoperire incredibilă în plăcile de rigips. Ce au ascuns acolo traficanţii

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit 12 doisprezece cetăţeni irakieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un spaţiu amenajat în interiorul unor plăci de rigips.

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Bechet - I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 12 cetăţeni irakieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși în compartimentul mărfă al unui microbuz, într-un spaţiu amenajat în interiorul unor plăci de rigips, scrie stirileprotv.ro.

”În această dimineață, la ora 08.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar la volanul unui microbuz marca Iveco Daily, înmatriculat în Marea Britanie. Şoferul transporta plăci de rigips din Bulgaria pentru o societate din Marea Britanie.

În baza analizei de risc, polițiști de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă, au fost descoperiţi ascunşi într-un spaţiu amenajat în interiorul plăcilor de rigips doisprezece cetăţeni străini.”, se arată într-un comunicat.

Subiecte în articol: Politie descoperire transport traficanti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte