Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist din Cluj, care le explica elevilor cum să se comporte la ore, a lovit un copil

Un polițist din Cluj, care le explica elevilor cum să se comporte la ore, a lovit un copil

Un poliţist din judeţul Cluj este acuzat că a lovit un elev, în scoală, chiar în momentul în care le prezenta copiilor comportamentul adecvat în timpul orelor.

de Ioana Mircea    |   

Un elev din comuna Bonțida, judeţul Cluj s-a plâns că a fost lovit de un polițist în cancelaria şcolii.

Polițiștii au fost prezenți la școală pentru a le oferi elevilor recomandări despre conduita care trebuie respectată în timpul orelor de curs, dar și în afara acestora.

Un profesor a cerut ajutorul poliţistului agresiv după ce un elev de la o altă clasă a perturbat ora. Copilul a fost dus în cancelarie, iar acolo ar fi fost agresat de agent.

Ulterior, un echipaj medical a venit la școală și l-a consultat pe copil. Totul ar fi început de la faptul că elevul le-a cerut colegilor un pix.

„Referitor la o eventuală agresiune a polițistului asupra minorului, precizăm faptul că la nivelul Biroului Control Intern au fost demarate verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Subiecte în articol: Cluj politist IPJ Cluj agresiune Bonțida
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi