Antena 3 CNN Actualitate Polițist înjunghiat spontan de către un tânăr de 24 de ani din Botoșani

Polițist înjunghiat spontan de către un tânăr de 24 de ani din Botoșani

Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, a înjunghiat în omoplat, pe fondul unui conflict spontan, un polițist aflat în timpul liber.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Conflictul a avut loc în parcarea din apropierea unui restaurant duminică noapte. La momentul izbucnirii conflictului, polițistul se afla în timpul liber.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

”În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 iulie, în timp ce se afla în parcarea din proximitatea unui local public, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi înţepat cu un obiect tăietor-înţepător pe un tânăr de 34 de ani, din aceeaşi localitate, în zona omoplatului, provocându-i acestuia leziuni fizice”, conform IPJ.

Tânărul a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând la în cursul zilei de marți să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Subiecte în articol: politist injunghiat Botoșani
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"