Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţistul pedofil nu și-a dat încă demisia. Emil Stan a scăpat de o altă anchetă, după ce plângerea penală depusă împotriva lui a fost retrasă

Poliţistul pedofil nu și-a dat încă demisia. Emil Stan a scăpat de o altă anchetă, după ce plângerea penală depusă împotriva lui a fost retrasă

Poliţistul pedofil nu și-a dat încă demisia, deși este acuzat de agresiune sexuală în două cazuri, el fiind reținut cu propunere de arestare pentru 30 de zile, a declarat, luni, Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectorului de Poliție al Capitalei.

Potrivit acestuia, o plângere penală depusă împotriva lui a fost retrasă, astfel că nu a putut fi pusă în mișcare o acțiune penală pe numele lui Emil Stan.

"Persoana bănuită de agresiune a fost depistată in urma informațiilor furnizate de colegi. Este un caz izolat in cadrul Politiei Române. El și-a început activitatea în cadrul Poliției în anul 2010, iar, în urma activității, a primit calificativele "bun" si "foarte bun".  Pe numele lui nu a fost începută acțiunea penală în niciun dosar penal. Se efectuează cercetări, se adună probe atât pentru ce a făcut acum, cât și pentru celelalte fapte. O persoană și-a retras plângerea, astfel că nu a putut fi pusă în mișcare o acțiune penală împotriva acestuia", a precizat Georgian Drăgan.

Acesta a adăugat că polițiștii fac demersuri astfel încât Emil Stan să fie tras la răspundere și și pentru "acțiunile" mai vechi, care nu au fost finalizate din lipsă de probe.

Subiecte în articol: politist ancheta plangere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă