Antena 3 CNN Externe Povestea emoționantă a doi tineri români, cununați într-un salon de spital, în Italia

Povestea emoționantă a doi tineri români, cununați într-un salon de spital, în Italia

Povestea a doi tineri români a emoționat provincia Padova din Italia. Loredana și Costel s-au căsătorit într-un salon de spital.

de Cerasela Stafie    |   

Proaspăta soție este internată de la sfârșitul lunii septembrie din cauza unei boli hepatice grave. Ea este în așteptare pentru un transplant de ficat.

Dar ”a câștigat dragostea în această dimineață la Spitalul Imaculate Conception of Rain din Sacco,” au anunțat pe Facebook reprezentanții instituției sanitare.

Evenimentul a avut loc miercuri, 10 noiembrie. Loredana Ciutea și Costel Bodea, amândoi de origine română, dar cu domiciliul în Piove di Sacco din zona Padovano, s-au căsătorit în camera de la etajul șase al policlinicii unde femeia este internată.

Ceremonia a fost una simplă, oficiată de Paola Zagolin - delegată a Municipiului Saccisica, iar martori au fost doi prieteni ai cuplului, Natalia și Tiberiu, dar și directorul secției, Giancarlo Parisi, și medicul Serd Filippo Ometto.

Tânăra mireasă a stat pe pat, înfășurată într-un șal alb brodat și cu un splendid buchet de flori albe în mâini. Mirele a purtat cămașă și blugi. Cei doi au schimbat promisiunea iubirii eterne, pecetluind totul cu un sărut, în timp ce întreg etajul a răsunat în urale de bucurie.

„A sosit în sfârșit ziua mult așteptată. Ne-am dorit să ne căsătorim în vara lui 2020, dar pandemia ne-a dat peste cap planurile și chiar dacă a trebuit să așteptăm mult mai mult decât credeam, am reușit. Ne-am încununat visul, acum sper doar ca Loredana mea să se opereze cât mai curând pentru a putea reveni în casa noastră din Piove di Sacco”, a povestit Costel, potrivit Corriere del Veneto.

„Ne-am logodit în 2017, după ce am plecat din România pentru a veni în Italia. Ea este viața mea și îmi dor de ea acasă. E internată din 29 septembrie din cauza acestei probleme hepatice, momentan situația este sub control dar o așteaptă un transplant. Ne-au spus pe cuvânt că dacă-l face mai repede, cu atât mai bine”, a adăugat acesta.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi