Antena 3 CNN Actualitate Social Premieră la Parada Militară de Ziua Națională. Pentru prima dată Ion Iliescu nu a participat la evenimentul de la Arcul de Triumf

Premieră la Parada Militară de Ziua Națională. Pentru prima dată Ion Iliescu nu a participat la evenimentul de la Arcul de Triumf

Premieră la parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie! Pentru prima dată fostul preşedinte Ion Iliescu nu a fost văzut la Ziua Naţională în tribuna oficială alături de ceilalţi oficiali români. 

În tribuna oficială se află preşedintele Klaus Iohannis alături de fosţii preşedinţi Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, premierul Mihai Tudose şi de mai mulţi membri ai Guvernului, dar nu şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Dragnea şi Tăriceanu alegând să asiste din zonă. 

Pentru prima dată, Ion Iliescu a lipsit de la parada de 1 Decembrie, iar asta ridică multe semne de întrebare cu privire la starea de sănătate a fostului preşedinte, informează cancan.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"