Antena 3 CNN Externe Președintele care a decis să nu mai înjure. „O voce mi-a vorbit. Evident, era Dumnezeu”

Președintele care a decis să nu mai înjure. „O voce mi-a vorbit. Evident, era Dumnezeu”

de S.T.    |   

Preşedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, a promis că nu va mai înjura în timpul discursurilor sale după ce, spune el, ar fi primit instrucţiuni în acest sens de la Dumnezeu, informează vineri presa locală, citată de EFE.

„Priveam către cer când veneam încoace (...) O voce mi-a spus că dacă nu încetez, va doborî acel avion”, a povestit Duterte într-o intervenţie în faţa presei, la revenirea în Filipine după o vizită oficială de trei zile în Japonia. „Şi eu am întrebat „cine vorbeşte?” Evident, era Dumnezeu. Aşa că i-am spus lui Dumnezeu că nu voi mai folosi cuvinte urâte şi injurii”, a adăugat şeful statului filipinez, potrivit postului ABS-CBN.

„O promisiune făcută lui Dumnezeu este o promisiune făcută poporului filipinez”, a insistat el.

Preşedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, este cunoscut pentru folosirea constantă a înjurăturilor şi insultelor în discursurile şi conferinţele sale de presă. Una dintre înjurăturile sale favorite este 'putang ina', care se poate traduce drept „fiu de căţea”, expresie pe care a utilizat-o constant pentru a-l descrie pe preşedintele american Barack Obama, pe ambasadorul SUA la Manila, Philip Goldberg, şi pe papa Francisc.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: presedinte filipine injuraturi Dumnezeu avion
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor