Antena 3 CNN Sport Prima declarație a lui Roger Federer după eșecul din finala Indian Wells: "Este o mare decepţie să pierzi"

Prima declarație a lui Roger Federer după eșecul din finala Indian Wells: "Este o mare decepţie să pierzi"

Roger Federer a fost învins duminică în finala turneului de la Indian Wells de către argentinianul Juan Martin Del Potro. Acesta s-a impus cu 6-4, 6-7 (8/10), 7-6 (7/2) în fața numărului unu mondial, după două ore și 42 de minute de joc. 

"Este o mare decepţie să pierzi când ai avut trei mingi de meci. Dar şi setul 2 a fost foarte strâns. Am avut un pic de noroc să câştig setul 2, apoi el a avut noroc la tie-break în setul 3, iar în cele din urmă am pierdut. Dar timp de 40 de minute, am făcut un tenis bun amândoi şi ambianţa a fost una superbă. Am jucat un tenis bun pe tot parcursul turneului şi încerc să rămân pozitiv după această săptămână şi debut de sezon fantastic. Am avut trei mingi de meci şi am pierdut. Dar prefer să pierd aşa, pentru că asta înseamnă că am jucat bine, că am făcut lucruri bune", a spus Federer. 

"Acum merg la Chicago pentru a prezenta Laver Cup. Apoi voi relua antrenamentele la Miami, marţi, şi după aceea voi debuta la turneu vineri sau sâmbătă. Dar cel mai important lucru va fi recuperarea mea, chiar dacă mă simt bine după două meciuri dificile contra lui Coric şi 'Delpo'. Mă voi bucura să joc la Miami şi sper să ajung cât mai departe şi să am şansa să-mi apăr titlul", a mai spus tenismenul elvețian. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Roger Federer indian wells finala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai