Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după ce bugetul pe 2018 a fost aprobat: ”Este un buget care confirmă continuarea programului nostru de guvernare”

Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după ce bugetul pe 2018 a fost aprobat: ”Este un buget care confirmă continuarea programului nostru de guvernare”

Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, a făcut declarații după ce Parlamentul a aprobat bugetul pe 2018.

”Este un buget care confirmă continuarea programului nostru de guvernare în ceea ce privește măsurile din domeniul social. A fost un vot destul de consistent, care arată încrederea unei majorități seriose din Parlament. Pe măsură ce vor trece lunile și or să vadă atât încasările din impozitele și taxele locale cât și sumele defalcate care vor ajunge la autoritățile locale, primarii or să înțeleagă cu adevărat manipularea care a fost folosită.  Vreau să le spun colegilor din administrația locală că în această primăvară o să finalizăm Legea finanțelor publice locale în așa fel încât 100% din impozitul venit să rămână la nivelul administrației locale, dar asta este o lege pe care trebuie să o lucrăm cu foarte mare atenție.”, a declarat Liviu Dragnea.

Subiecte în articol: Liviu Dragnea buget aprobare parlament
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători