Antena 3 CNN Actualitate Prima victimă a caniculei. Un bărbat a căzut ca secerat în staţia de autobuz

Prima victimă a caniculei. Un bărbat a căzut ca secerat în staţia de autobuz

După ce a trecut perioada de ploi şi inundaţii, căldura a pus stăpânire pe tot mai multe zone din ţară. O adevărată tragedie a avut loc la Vaslui, acolo unde canicula a făcut deja o victimă, iar medicii nu au mai putut să-l ajute.

de Denisa Nedelcu    |   

Totul s-a întâmplat la Vaslui, acolo unde un bărbat de numai 43 de ani a căzut pur şi simplu în plină stradă, după ce i s-a făcut rău. Victima se afla în centrul municipiului Bârlad, într-o staţie de autobuz, potrivit radioiasi.ro.

Bărbatului i-a făcut rău, iar cei din jurul lui care erau în staţie şi au văzut totul au apelat numărul de urgenţă 112. O ambulanţă cu asistent medical a venit la locul cu pricina şi echipajul a început manevrele de resuscitare. 

Apoi, a sosit şi o maşină de Ambulanţă cu medic. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de specialişti, bărbatul a decedat. Din primele declaraţii ale ehipajului de urgenţă sosit la faţa locului, căldura foarte mare pare să fie cauza principală a decesului, dar autopsia care urmează să se realizeze va clarifica situaţia. 

Potrivit specialiştilor Administraţiei Naţionale de Meterologie (ANM), temperatura prognozată pentru luni în judeţul Vaslui este de 31 de grade.
 

Subiecte în articol: canicula deces
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare