Antena 3 CNN Life Primarul din Bran povestește cum a fost la petrecerea miliardarilor de Halloween: "Minunat, ca într-un film, un basm"

Primarul din Bran povestește cum a fost la petrecerea miliardarilor de Halloween: "Minunat, ca într-un film, un basm"

Cosmin Feroiu, primarul din Bran, a povestit astăzi cum a fost la petrecerea miliardarilor, organizată noaptea trecută, de Halloween, la Castelul Bran.

de Mia Lungu    |   

"A fost o petrecere de vis. Am avut onoarea și privilegiul să mă aflu în Castelul Bran seara trecută. A fost o petrecere cu tematică, măști, costume. Totul a fost minunat, ca într-un film, într-un basm. A fost o regie, cu făclii, cu muzică. O petrecere între prieteni.", a povestit primarul din Bran.

Întrebat dacă Elon Musk și Angelina Jolie au fost prezenți la petrecere, acesta a spus: "Eu personal nu pot să spun că i-am văzut sau nu i-am văzut, pentru că cei care aveau măști pe față sau erau pictați, nu pot să știu...și dacă era mama la petrecere, puteam să trec pe lângă ea să nu o observ."

"Toată anvergură, ce va urma după această petrecere, va fi plus valoare pentru comunitatea din Bran, comunitățile învecinate, județul Brașov și pentru România. Este o promovare mai mare decât s-a făcut până în prezent.

Nu a fost așa de ușor să intrii la petrecere. Am intrat, am fost duși de cineva, pentru că au fost niște filtre. S-a făcut pe bază de invitație, trebuia să te regăsești pe o lista specială. A fost muzică ambientală, strigoi care întrețineau atmosfera.", a mai precizat primarul.

 

Subiecte în articol: Halloween Bran primar Cosmin Feroiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor