Antena 3 CNN Actualitate Primarul lăsat fără 100.000 de euro de hoți, în timp ce petrecea la un botez: "Copiii mei minori erau în casă"

Primarul lăsat fără 100.000 de euro de hoți, în timp ce petrecea la un botez: "Copiii mei minori erau în casă"

Primarul din Mehedinți a cărui casă a fost jefuită, a povestit astăzi la Antena 3 că nimeni din afara familiei nu știa despre suma de bani. Iar hoții au intrat în locuința sa în timp ce copiii minori erau acasă.

de Mia Lungu    |   

Primarul Ionuț Gîrcă spune că nu bănuiește cine ar fi putut fura banii din casă, dar bănuiește că hoții ar fi acționat la pont. Acesta a explicat la Antena 3 de ce păstra în casă o sumă atât de mare de bani.

"Sunt niște camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu bănuiesc pe nimeni, nu cred că știa nimeni.

Nu țineam în casă. Am vândut niște utilaje mai vechi, eu lucrez niște terenuri, și urmă să îmi achizitionez o combină agricolă. Am scos niște bani. Nu țineam ascunși, îi țineam în casă. La mine în casă nu intrau persoane străine. 

Eu am ajuns la 2 fără ceva de la un botez și am văzut ușa deschisă, urme și am constatat jaful. Nu s-au mai întâmplat spargeri în ultimul timp. Problema cea mai gravă este că copiii mei minori erau în casă. Hoții s-au dus până la ușa lor, pe urme, au văzut că priveau la televizor. S-au mutat în celelalte camere, au răsturnat pe acolo", a spus primarul.

 

Subiecte în articol: primar hoti mehedinti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic