Antena 3 CNN Externe Prințul Harry, schimbare majoră înainte de nuntă. Ce a decis cu doar puțin timp înainte de ziua cea mare

Prințul Harry, schimbare majoră înainte de nuntă. Ce a decis cu doar puțin timp înainte de ziua cea mare

Meghan Markle i-a schimbat total viaţa prinţului Harry. Acesta a optat, înainte de nuntă, pentru un regim sănătos.

A început numărătoarea inversă pentru data de 19 mai, când are loc nunta prinţului Harry cu logodnica sa Meghan Markle. În aceste săptămâni care au mai rămas, nepotul reginei Elisabeta a II-a a decis să mai piardă din greutate pentru a arăta perfect în ziua nunţii.

Mass-media britanice notează că viitoarea lui soţie l-a convins să renunţe la ţigări şi să bea mai puţin alcool, că să aibă o formă fizică mai bună şi să poată astfel avea copii imediat după căsătorie.

"Nu-l vedeam niciodată fără o ţigară între degete iar fumatul este dăunător pentru lichidul seminal. Nu este un secret pentru nimeni că el îşi propune deja să aibă copii", a declarat o prietenă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

Pe de altă parte, Markle are un cuvânt de spus şi asupra regimului alimentar al lui Harry, mare iubitor de junk-food.

Fosta actriţă a apelat în acest sens la Gabriela Peacock, o nutriţionistă membră a exclusivistului club al femeilor, Grace Belgravia, din care face parte şi Meghan.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a s-a înscris de asemenea şi la o selectă sală de sport din Chelsea, unde şi-a luat un abonament pentru 575 de lire pe lună.
 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: print harry Meghan Markle regim greutate
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"