Antena 3 CNN Show Probleme mari pentru Alex Bodi! Iubitul Biancăi Drăgușanu, prins de polițiști încălcând legea. Ce s-a întâmplat

Probleme mari pentru Alex Bodi! Iubitul Biancăi Drăgușanu, prins de polițiști încălcând legea. Ce s-a întâmplat

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost surprins de polițiștii din Capitală circulând cu viteza de 104 km/h pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Ulterior, oamenii legii au aflat că acesta se afla în izolare la domiciliu. Surse judiciare spun că este vorba de Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu.

de Laura Dinu    |   

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 12.00, un echipaj de poliție a oprit în trafic un vehicul condus de un bărbat de 35 de ani, care circula cu viteza de 104 km/h.

Bărbatul a fost sancționat, inițial, cu o amendă contravențională în valoare de 2.175 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.  Însă după mai multe verificări, polițiștii au descoperit că tânărul se află în izolare la domiciliu, motiv pentru care a fost dus, sub pază, în carantină instituționalizată.

”La data de 23 iunie, în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism  înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat emis presei.

Subiecte în articol: carantină Bianca Drăguşanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic