Antena 3 CNN Actualitate Locale Profesor găsit mort în casă, într-un cartier din Câmpulung! Nu mai fusese văzut de o săptămână

Profesor găsit mort în casă, într-un cartier din Câmpulung! Nu mai fusese văzut de o săptămână

Un profesor de la o şcoala gimnazială din localitatea Poienarii de Muscel, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, situat într-un bloc din Câmpulung. Se pare că acesta murise de câteva zile.

de Georgiana Adam    |   

Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacție și a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza morții.

lon Popescu avea 57 de ani, locuia singur și nu a mai fost văzut în viață de săptămâna trecută, mai exact din data de 30 august.

Acesta trebuia să meargă la şcoala unde profesa, astfel că primii care si-au pus semne de întrebare cu privire la absența sa au fost colegii săi. Ulterior s-au panicat şi vecinii, iar luni seara unul dintre ei a pătruns în locuința învăţătorului, aflată la parterul blocului, prin balcon, și l-a găsit decedat. Omul a dat alarma la 112, iar cazul a ajuns în atenția polițiștilor, potrivit curier.ro.

Din primele verificări, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență și, cel mai probabil, Ion Popescu ar fi decedat din cauza unor probleme medicale.

Subiecte în articol: profesor gasit mort Câmpulung
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală