Antena 3 CNN Actualitate Psiholog criminalist, în cazul crimei cumplite din Bragadiru: „Există posibilitatea să fi participat ambii făptuitori”

Psiholog criminalist, în cazul crimei cumplite din Bragadiru: „Există posibilitatea să fi participat ambii făptuitori”

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a spus la Antena 3, în cazul fetei de milionar de 30 de ani, care a fost ucisă cu numeroase lovituri de cuțit, că e posibil ca la crimă să fi participat ambii suspecți. 

„Vreau să-mi exprim compasiunea pentru familie, rudele acesteia pentru pierderea aceasta dramatică. Avem de-a face cu investigații de tip criminalistic și investigație judiciară, care sunt în curs. Mai sunt de clarificat lucruri pentru că desistarea nu îmbracă forma aceasta câtă vreme, din punct de vedere al premeditării, pas cu pas, cei doi complici au avut un gând comun, o rezoluție infracțională comună. Pe cadavru există mai multe urme de lovituri. Există o lovitură occipitală, mai multe lovituri de cuțit și o urmă de strangulare. Există posibilitatea ca la faptă să fi participat ambii făptuitori. În imaturitatea, impulsivitatea și agresivitatea lor, în lipsa experienței lor, or să creadă că interogatoriul e un show, nu e așa, aici se va discuta probă cu probă în corelarea lor și câmpul faptei va fi decriptat așa cum a fost. Ei acum dau vina unul pe altul, încearcă să se dezvinovățească. Polițiștii sunt învățați cu asemenea debuturi”, a spus Tudorel Butoi la Antena 3. 

Subiecte în articol: psiholog crima
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept