Antena 3 CNN Politică Punctul de întâlnire. Premierul României, primit la Paris, nedorit la București

Punctul de întâlnire. Premierul României, primit la Paris, nedorit la București

Ecaterina Andronescu a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre neînțelegerile din Partidul Social Democrat și despre o eventuală remaniere a premierului Sorin Grindeanu. În ciuda acestor discuții, premierul Sorin Grindeanu le amintește liderilor PSD că adversarii politici sunt în afara partidului, nu înăuntru.

Președintele PSD Liviu Dragnea l-a criticat pe premierul Grindeanu că nu a fost prezent în Parlament pentru votul pe Legea salarizării bugetarilor.

„Aș putea spune că astăzi s-a petrecut un eveniment deosebit de important: Legea salarizării bugetarilor. Este o lege pe care ar trebui să încercăm să o promovăm, pentru că aduce puțin mai multă bunăstare oamenilor din această țară. Astăzi, când legea s-a votat în Cameră, am constatat și eu că premierul nu era acolo. Nu știu dacă a avut altă problemă, că nu am apucat să vorbesc cu domnia sa sau nu a vrut să se ducă pentru că într-un fel avea o supărare. Este premierul Guvernului și se discuta o lege foarte importantă. Mă așteptam ca la această lege să participe foarte mulți dintre miniștrii acestui Guvern. Nu cred că ar fi avut nevoie de invitație”, a precizat Ecaterina Andronescu, lider PSD.

Premierul României, primit la Paris, nedorit la București

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic