Antena 3 CNN Actualitate RADET, reacție în cazul avariei de la metrou, unde stația de la Grivița a fost inundată: Avaria nu a aparținut companiei!

RADET, reacție în cazul avariei de la metrou, unde stația de la Grivița a fost inundată: Avaria nu a aparținut companiei!

RADET a avut o primă reacție după ce birourile angajaţilor Metrorex din staţia de metrou Griviţa au fost inundate după ce o conductă a RADET s-a spart. Compania susție că

”Avaria din staţia de metrou Griviţa nu aparţine Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (fostă RADET)

Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu „o avarie aparţinînd  RADET,   care a inundat birourile angajaţilor Metrorex din staţia de metrou Griviţa”, pentru corecta informare a opiniei publice vă comunicăm că avaria NU aparţine Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (fostă RADET).

În urma verificărilor efectuate în cursul acestei dimineţi, de echipe comune ale CMTEB şi Metrorex,  s-a constatat că avaria produsă în dimineaţa zilei de vineri, 10 ianuarie,  care a inundat birourile angajaţilor din staţia de metrou Griviţa aparţine METROREX, fiind vorba de o defecţiune la colectorul de ape uzate care aparţine instituţiei ce adminstrează metroul bucureştean.”, se arată într-un comunicat al companiei.

Panică în Capitală. Circulația metrourilor, la un pas de a fi oprită. Staţie de metrou, inundată după o avarie RADET

Subiecte în articol: Metrorex RADET
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro