Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Când îl dai la o parte pe Șerban Nicolae, ca să-l promovezi pe Cazanciuc, înseamnă că Dragnea are o problemă

Radu Tudor: Când îl dai la o parte pe Șerban Nicolae, ca să-l promovezi pe Cazanciuc, înseamnă că Dragnea are o problemă

de M.Z.    |   

Analistul politic Radu Tudor a spus că șeful PSD, Liviu Dragnea, a arătat o problemă, atunci când l-a dat la o parte pe senatorul PSD Șerban Nicolae, pentru a-l propulsa pe Robert Cazanciuzc.

”Când îl dai la o parte pe Șerban Nicolae, ca să-l promovezi pe Robert Cazanciuc, înseamnă că Liviu Dragnea mai are o problemă”, a declarat analistul politic Radu Tudor, duminică, la Antena 3.

În ce privește situația premierului și criza politică iscată în jurul acestuia, ”să facă bine să comunice opiniei publice cine e în spatele lui Sorin Grindeanu, că spun la tv, fără să nominalizeze”, a continuat Radu Tudor.

Pe 10 mai, senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Astfel, Robert Cazanciuc este noul șef al Comisiei juridice, în locul senatorului Șerban Nicolae, iar Mihai Fifor este noul lider de grup parlamentar din PSD.

Dragnea a declarat după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are