Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: ”Implicarea lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică”

Raluca Turcan: ”Implicarea lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică”

Raluca Turcan a transmis un mesaj din partea PNL în plenul Parlamentului cu privire la moțiunea de cenzură.

”Acest moment developează clar, nu doar lipsa de încredere a PSD din campania electorală sau incompetența acestui Guvern, ci mai ales disponibilitatea domnilor Dragnea și Tăriceanu de a negocia orice, de a vinde interesul public pentru a-și rezolva problemele în interior. Problema este că PSD este incapabil de o guvernare de tip european.”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a adăugat că nu poporul a cerut demiterea Guvernului, doar Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu și au făcut acest lucru pentru a avea un Guvern mai obedient decât cel de acum.

”Ați spus că acest Guvern este incompetent. Dar nu dumneavoastră l-ați făcut? L-ați acuzat pe Grindeanu că își exercită guvernarea în nume personal, dar dumneavoastră ați luat multe decizii în interes personal, cum a fost și Ordonanța 13. Concluzia este că orice implicare a lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică.”, a mai afirmat Turcan.

Raluca Turcan a mai susținut faptul că este iresponsabil ca PSD să poarte războaie pentru control politic, prin instituțiile statului.

În timpul declarațiilor deputatului PNL, parlamentari ai Partidul Social Democrat au părăsit sala.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere