Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, mesaj dur pentru adversarii din PNL: ”Am fost extrem de rezervați și extrem de mediatori, extrem de toleranți, de buni colegi. S-a încheiat!”

Rareș Bogdan, mesaj dur pentru adversarii din PNL: ”Am fost extrem de rezervați și extrem de mediatori, extrem de toleranți, de buni colegi. S-a încheiat!”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat că nu ma începe nici un război în interiorul PNL, după declanșarea scandalului ce îl vizează pe premierul Florin Cîțu, după ce acesta a fost prins băut la volan în urmă cu 20 de ani.

de Viorel Aydan Cioroi    |   

Rareș Bogdan a spus că, dacă va fi necesar, vor convinge filială cu filială oamenii și o să le spună exact ce s-a întâmplat și de ce trebuie să fie Florin Cîțu premier.

“Pe mine nu mă interesează taberele, pe mine mă interesează un singur lucru și v-o spun pentru că lucrurile să fie foarte clare, cei care au crezut că cu astfel de chestiuni îl vor pune la pământ pe Florin Cîțu și pe noi cei din imediata sa apropiere s-au înșelat.

Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare și le transmit că orice ar face și oricine i-ar susține vor pierde la congresul din 25 septembrie. Și noi vom lucra exact la fel.

Eu și alții care am fi putut avea poziții extrem de dure, am fost extrem de rezervați și extrem de mediatori, extrem de toleranți, de buni colegi. S-a încheiat. Asta au vrut, vor primi pe măsură”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 Tv.

Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL mesaj Florin Cîțu scandal
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs