Antena 3 CNN Actualitate Ovidiu Anton, invitat să cânte la Eurovision alături de reprezentanta Moldovei. Răspunsul artistului român

Ovidiu Anton, invitat să cânte la Eurovision alături de reprezentanta Moldovei. Răspunsul artistului român

Câştigătorul Eurovision România 2016, Ovidiu Anton, a fost invitat să evolueze în etapa internaţională a concursului Eurovision Song Contest (ESC) alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac, cu care să facă un duet. Iniţiativa aparţine postului public de televiziune Moldova 1, care a transmis un mesaj de solidaritate după ce TVR a fost eliminată din această competiţie muzicală din cauza datoriilor.

Reprezentantul României la Eurovision, Ovidiu Anton, a declinat însă oferta Moldova 1. El a explicat de ce nu poate să evolueze alături de reprezentanta Republicii Moldova în etapa internaţională a concursului Eurovision Song Contest (ESC). „Mă înclin în faţa fraţilor din Moldova pentru acest gest extraordinar, dar nu vreau să afectez în vreun fel prestaţia Lidiei Isac”, a explicat artistul după ce a fost invitat să cânte în duet cu interpreta din Republica Moldova.

Sursa: Digi24

Subiecte în articol: Eurovision
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept