Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație. Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată, a murit în spital. Ce s-a întâmplat

Răsturnare de situație. Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată, a murit în spital. Ce s-a întâmplat

Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată în vârstă de 17 ani, a murit seara trecută, potrivit unor surse din poliție. Acesta era deja internat în spital după ce a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în arest preventiv.

Ucigașul era ținut în viață de aparate însă, în ultimele zile, starea lui se agravase. În cele din urmă, a suferit un stop cardio-respirator. 

Între timp, tânăra de 17 ani este în stare gravă, șansele ei de supraviețuire fiind foarte mici.

Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinţi unde a fost găsit spânzurat cu tricoul. Polițiștii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ion Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. 

”El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanță și adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără șanse practice de a supraviețui.  Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am așteptat  să prindă dimineața. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, manager spital Mehedinți.

Bărbatul a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Victima se află în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul doi și trei pe 90% din suprafața corpului.

Incidentul a avut loc în comuna Dârvari. Adolescenta dormea în momentul în care bărbatul a venit peste ea în cameră. Bărbatul a stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit. Tânăra a început să țipe, din fericire ea era acasă cu fratele și bunica ei. Fratele a sărit să o ajute. Perdelele și draperiile luaseră foc. Băiatul a sunat de urgență la 112. 

Bărbatul a mai fost condamnat  în trecut la închisoare pe viață după ce a luat viața a 5 oameni. Anul trecut a fost eliberat condiționat. 

Subiecte în articol: criminal mehedinti incendiat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs