Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în scandalul ''acoperiților'' din justiție

Răsturnare de situație în scandalul ''acoperiților'' din justiție

Consilierul prezidențial Dan Mihalache nu este convins că nu există acoperiți în justiție, așa cum a statuat ieri CSAT. Sfetnicul președintelui Iohannis atrage atenția că din CSAT fac parte mai multe instituții cheie ale statului, nu doar președinția. Între ele, și serviciile secrete și Mihalache își exprimă îndoiala că ar fi putut verifica cineva autenticitatea celor 23.000 de declarații pe propria răspundere ale magistraților.

Subiectul a fost comentat, marți seară, în emisiunea La ordinea zilei  de Dana Grecu și invitații săi.

Codrin Ștefănescu (PSD) afirmă că are certitudinea că lucrurile nu sunt în regulă în acest caz și că nici nu se va face lumină.

''Nu are nimeni interes să lămurească această problemă, prin urmare nu știi câți sunt și pe unde sunt. Că nu e numai în justiție problema asta, ci peste tot. Și în politică, și în business, peste tot, dar în justiție îm mod special interesa pe toată lumea'', a spus Ștefănescu.

Potrivit deputatului PNL Răzvan Mironescu, consilierul prezidențial Dan MIhalache a avut o reacție foarte fair-play.

''A recunoscut că are dubii, adică a recunoscut că procedura care s-a derulat în verificarea acestui lucru este o procedură care nu are sens, ca să spunem lucrurilor pe nume.''

Mironescu a adăugat că procedura de verificare a magistraților a fost adoptată ori în ideea de a încerca o mascare a adevărului, ori pentru a liniști cetățenii.




TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"