Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație pentru Cristian Boureanu. A fost bătut rău. Avem imaginile!

Răsturnare de situație pentru Cristian Boureanu. A fost bătut rău. Avem imaginile!

Răsturnare de situație în cazul lui Cristian Boureanu. Au apărut noi imagini în care se vede că fostul deputat a fost lovit la rândul său de polițist.

În videoclip se observă cum polițistul, lovit inițial de Cristian Boureanu, a reacționat și l-a lovit la rândul său pe fostul deputat. Incidentul are loc în Piața Charles de Gaulle.

Avocata lui Cristian Boureanu a povestit la Antena 3 că fostul deputat susține că înainte de această altercț

Ce susține avocata lui Cristian Boureanu

Avocata lui Cristian Boureanu, Luiza Popescu, a povestit la Antena 3 cum s-a desfășurat evenimentele, potrivit declarațiilor oferite de clientul său.

„Este al doilea incident. Cu privire la primul incident la care noi am făcut referire, nu a fost nicio altercație când domnul Boureanu, care se afla în dreapta, a fost oprit. Filtrul nu a avut nimic de obiectat. Ulterior, al doilea epidod, pe care îl aveți în imagini, este când echipajul l-a urmărit. Primul incident a fost lângă ambasada Chinei, iar a doilea, la Charles de Gaulle. Este foarte important să știți acest lucru pentru că între cele două episoade, există o distanță de 700-800 de metri în care practic se presupune că au început altercațiile verbale, în urma cărora echipajele de poliție l-au urmărit

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american