Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație! Procurorii militari, anunț de ultimă oră: „Niciun coleg nu a fost mandatat să participe alături de jandarmi”

Răsturnare de situație! Procurorii militari, anunț de ultimă oră: „Niciun coleg nu a fost mandatat să participe alături de jandarmi”

Procurorii militari vor continua audierile și în minivacanța de Sfânta Maria. Sunt așteptați toți cei care au informații privind violențele de la protestul din 10 august, inclusiv jandarmi.

Marți, vor fi audiați martorii care vin voluntar pentru a da informații referitoare la incidentele de vineri.

„În acest moment, se primesc în continuare plângeri, sunt audiate persoane din motive independente de voința noastră”, a declarat Ionel Corbu, prim-procuror Parchetul Militar.

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, susține că în data de 10 august niciun procuror militar nu s-a aflat în Piața Victoriei. Acesta a precizat că abia pe data de 11 a primit o solicitare pentru a trimite un procuror militar în Piața Victoriei.

„Nu am cunoștiință de acest lucru. Niciun coleg de-al meu nu a fost mandatat să participe alături de jandarmi la acțiunea din data de 10 august. Abia pe data de 11, în jurul orei 17.00 am primit o solicitare pentru a trimite un procuror militar care să participe la aceste acțiuni”, a declarat Ionel Corbu.

 

Subiecte în articol: jandarmi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor