Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a II-a a reapărut în public, mai veselă ca niciodată. Cine este președintele care a făcut-o aşa zâmbitoare

Regina Elisabeta a II-a a reapărut în public, mai veselă ca niciodată. Cine este președintele care a făcut-o aşa zâmbitoare

Regina Elisabeta a II-a a marcat joi primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână pe domeniul Sandringham. A fost o apariție rară a monarhului britanic: Regina a părut mai veselă ca niciodată la întâlnirea cu președintele elvețian Ignazio Cassis și soția acestuia.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, care își sărbătorește anul acesta Jubileul de Platină, a zâmbit larg în timp ce a dat mâna cu Ignazio Cassis și cu soția acestuia, scrie Sky News.

Regina a părut foarte veselă în timpul audienței cu președintele Elveției la Castelul Windsor, marcând primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână pe domeniul Sandringham.

Ea a părut să se simtă bine și a stat în picioare fără baston, purtând o rochie de mătase cu imprimeuri albastre și gri. Regina și-a împodobit ținuta cu o broșă cu diamante cu tematică de fructe, moștenită de la regina mamă.

Palatul Buckingham a declarat că regina intenționează să participe la deschiderea oficială a Parlamentului, care va avea loc pe 10 mai, dar se așteaptă o confirmare mai aproape de momentul respectiv sau în ziua respectivă.

Monarhul britanic a deschis Parlamentul în toate ocaziile din timpul domniei sale, cu două excepții: în 1959 și 1963, când era însărcinată cu Andrew și apoi cu cel mai mic copil al ei, Edward.

Regina Elisabeta a II-a marchează 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Festivităţile dedicate Jubileului de Platină au început pe 10 ianuarie, iar ceremoniile vor continua pe parcursul anului.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București