Antena 3 CNN Actualitate Remus Rădoi, declarații zdrobitoare: ”Frăția de la Caracal”, cunoscută la nivelul Ministerului de Interne

Remus Rădoi, declarații zdrobitoare: ”Frăția de la Caracal”, cunoscută la nivelul Ministerului de Interne

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată de Gheorghe Dincă, a fost audiat în cursul zilei de marți la Poliția din Caracal.

Rădoi a susţinut că a anunţat Ministerul de Interne despre frăţia poliţişti - interlopi.

Acesta afirmă că i-ar fi adus la cunoştinţă situaţia secretarului de stat Gheorghe Nucu, dar fără efect.  De altfel, Nucu a fost la rândul său demis, la sfârşitul lunii trecute, după eşecul forţelor de ordine de a o salva pe Alexandra Măceşanu. 

”Numărul doi din MAI, secretarul de stat Nucu Gheorghe, era informat de mine încă de acum trei luni, că la nivelul Poliției Caracal există o conducere care informează grupurile infracționale despre ce se află în dosare, ce urmează se li se întâmple. Într-una dintre sesizări spuneam că șeful Poliției Caracal a anunțat un hoț că urmează să i se facă percheziții a doua zi. Am indicat un nume și date, politiști care mi-au spus când au mers la descindere cum s-a întâmplat. (...) Există factor polițienesc implicat cu certitudine și l-am documentat”, a mai spus Remus Rădoi, într-o emisiune la postul de televiziune B1 TV.

Citește Și Remus Rădoi, audiat de procurori în contextul dispariției Alexandrei Măceșanu: Șefii Poliției Caracal mână în mână cu interlopii

Subiecte în articol: interlopi MAI Caracal
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte