Antena 3 CNN Actualitate Revoltător! PSD Dâmbovița, elogii ambasadorului Rusiei, țara distrugătorilor Combinatului de Oțeluri Speciale

Revoltător! PSD Dâmbovița, elogii ambasadorului Rusiei, țara distrugătorilor Combinatului de Oțeluri Speciale

Ambasadorul Federației Ruse, Valery Kuzmin, a declarat, marți, la Târgoviște, după o întâlnire cu autoritățile locale, că vrea să afle mai mult despre potențialul economic al zonei și că mesajul pe care vrea să îl transmită este deschiderea la dialog.

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a mulțumit ambasadorului Rusiei pentru interesul acordat județului Dâmbovița, precizând că deși întâlnirea a fost una de prezentare, discuțiile purtate reprezintă pași importanți pentru fundamentarea relațiilor bilaterale.

”Ne-am dori intensificarea relațiilor economice cu Federația Rusă. Suntem deschiși, astfel, la orice propunere venită din partea unor agenți economici din Rusia și vom sprijini, în acest sens, orice investiție în județul Dâmbovița”, a spus Oprea.

Ambasadorul Rusiei a avut întâlniri cu președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, cu prefectul Antonel Jîjîie, precum și cu primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte este tăiat şi topit de patronii ruşi. După ce utilajele funcţionale au fost scoase din ţară, iar restul au fost topite ca fier vechi,a venit rândul halelor. Surse din cadrul combinatului ne-au precizat că de tăierea acestuia se ocupă o firmă din alt judeţ. Fierul şi tabla tăiate sunt atent sortate. Cele foarte deteriorate şi ruginite sunt topite în secţia funcţională a COS, restul ies din judeţ. Până la finalul anului toate secţiile, cu excepţia laminorului care mai funcţionează, vor ajunge la fier vechi.

Detalii pe radu-tudor.ro

Subiecte în articol: Dambovita Targoviste
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători