Antena 3 CNN Actualitate O româncă este acuzată că a răpit şi ucis în chinuri un italian de 79 de ani

O româncă este acuzată că a răpit şi ucis în chinuri un italian de 79 de ani

Românca de 33 de ani a îngrozit Italia după ce răpit şi ucis în chinuri un pensionar italian. Cel puţin asta susţin procurorii din pensinsulă. Cazul a fost puternic metiatizat şi individa, numită "femeia fatală”, a fost identificată şi reţinută. Concluziile anchetatorilor sunt stupefiante.

de Claudia Popovici    |   

Nu e un scenariu de film horror, ci este un caz real, spun italienii.

Românca în vârstă de 33 de ani l-a sedus pe pensionar după care l-a jefuit şi ucis în chinuri într-o pădure din San Fili, Italia. 

Potrivit CN24tv.it, cu câteva zile înainte, seniorul îşi ridicase pensia de pe card şi a retras din bancă şi alte sume de bani. Apoi, a plecat de acasă cu maşina şi nu s-a mai întors.

Câteva săptămâni mai târziu, maşina, telefonul şi mai multe chei au fost găsite în pădurea din San Fili. În acelaşi loc, după alte câteva zile, au fost găsite şi ochelarii, pantalonii şi pantofii pensionarului. Poliţiştii au răscolit toată zona în căutarea cadavrului, fără succes.

Cazul a fost mediatizat în Italia şi a fost prezentat pe larg şi la emisiunea „Chi l’ha visto?, pe Rai 3, notează Gazzetta del Sud.

Totul s-a întâmplat în 2017. După mai bine de trei ani, anchetatorii italieni au găsit o pistă şi au arestat o tânără româncă de 33 de ani.
Au fost analizate minuţios toate apelurile primite şi trimise de pensionar, iar printre numerele apelate a fost găsit şi cel al "femeii fatale".

De asemenea, amprentele şi profilul ADN din interiorul maşinii aparţin tot individei.

Urmând firul poveştii, anchetatorii au aflat, de la martori, că seniorul avea o relaţie cu tânără româncă.

 “A fost sedus, răpit, dus în pădure şi ucis în chinuri de o «femeie fatală»”, spun italienii revoltaţi.

Mai mult, s-a constatat că românca nu este la prima faptă de acest gen. Ea mai este suspectată într-un alt caz asemănător, petrecut în 2015, când trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit pe plaja din Pizzo di Palmo Giglio Ciancio, caz pentru pentru care a fost închisă în penitenciarul de la Reggio.

"Cazul seniorului de 79 de ani a fost soluţionat datorită muncii minuţioase făcute de procurorii şi anchetatorii echipei mobile.”, notează Gazzetta del Sud.

“Am aflat că suspectul era pe punctul de a fi eliberat din închisoarea de la Reggio şi am dispus arestarea, imediat ce a părăsit penitenciarul”, au mai declarat procurorii italieni care sunt convinşi că uciderea pensionarului nu este un caz izolat, mai ales că pe numele româncei au mai fost descoperite şi alte jafuri asemănătoare.

"Ancheta în cazul “femeii fatale” va continua", spun procurorii, care au deja informaţii şi despre un grup de infractori care operează în Cosenza şi în zona Vibonese, unde au mai fost înregistate o serie de cazuri încă nerezolvate.

 

 

Subiecte în articol: romanca
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania