Antena 3 CNN Actualitate Locale Rupere de nori în Cluj! Centrul oraşului a fost inundat: "În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală!"

Rupere de nori în Cluj! Centrul oraşului a fost inundat: "În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală!"

O ploaie puternică care a căzut în această seară la Cluj. Mai multe cartiere au fost inundate la mai puțin de jumătate de oră de la începerea ploii, iar rețeaua de canalizare a cedat în mai multe zone din oraş.

de Georgiana Adam    |   

Furtuna de marți seara a fost violentă și a inundat mai multe străzi din centrul oraşului, iar canalizările nu au făcut faţă.

Spre exemplu, şoferii care se deplasau pe o arteră principală din Zorilor au fost nevoiţi să încetinească şi chiar să oprească maşinile până la oprirea ploii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un şofer a făcut haz de necaz şi a spus că Someșul este acum navigabil.

"În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală, după o ploaie de câteva minute. Natura e de vină că ne ia pe nepregătite, nicidecum canalizarea de proastă calitate, nu?", a spus acesta pentru stiridecluj.ro.

De asemenea, Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, a fost iarăși inundat, deşi muncitorii Primăriei Cluj-Napoca au lucrat săptămânile trecute, însă nu şi la sistemul de scurgere a apelor pluviale.

Un alt șofer a rămas cu maşina în drum, la intersecția Observatorului și Calea Turzii, după ce apa a ajuns la motor. 

Apa depășea în intersecție un metru, așa că alți șoferi nu au avut curaj să se încumete. 

Mai mult, parcarea celui mai mare centru comercial din Cluj-Napoca a fost inundată, mai ales că zona nu are deloc canalizare.

Atenție, dacă circulați prin zonă puteți rămâne în pană, pentru că apa este foarte adâncă.

Imaginile pot fi văzute AICI.

Subiecte în articol: rupere de nori Cluj furtuna genunchi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea