Antena 3 CNN Actualitate Social S-au căsătorit acum 70 de ani, iar de atunci nu au stat nici măcar o noapte separați. Povestea lor e incredibilă

S-au căsătorit acum 70 de ani, iar de atunci nu au stat nici măcar o noapte separați. Povestea lor e incredibilă

Doi britanici în vârstă de 95 respectiv 91 de ani sunt de nedespărțit chiar și după o căsnicie de 70 de ani. Cei doi s-au întâlnit în 1946 în timp ce erau amândoi în armată în detașamentul Royal Corps of Signals, iar după doi ani s-au căsătorit. 

După nuntă, cei doi spun că nu au petrecut nicio noapte separați.

Cuplul, care a sărbătorit săptămâna trecută 70 de ani de căsnicie, are doi copii, patru nepoți și șapte strănepoți. Toată famili, dar și prietenii apropiați le-au fost alături cu ocazia nunții de platină, scrie mirror.co.uk.

„Nu există nici un secret. Suntem fericiți în căsnicie. Nu pot să spun că în tot timpul acesta, de când ne-am căsătorit, nu am avut certuri sau divergențe, dar am decis să ne bucurăm de viața împreună în ciuda acestora", a răspuns bărbatul după ce a fost întrebat care este secretul căsniciei lor.

Fiica lor, Caroline Gard, spune că părinții ei nu acceptă să fie separați în ciuda vârstei înaintate și nu vor să fie internați într-un centru de îngrijire a bătrânilor.

Concluzia căsniciei fericite a celor doi bătrâni o trage fiica lor spunând că totul se datorează faptului că iubesc să petreacă timp unul cu celălalt și să râdă împreună.

Subiecte în articol: cuplu batrani poveste
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș