Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal în Guvern din cauza chiriei casei lui Iohannis. Teodorovici: ” Nu există niciun conflict. Eu nu am contre cu subordonații mei”

Scandal în Guvern din cauza chiriei casei lui Iohannis. Teodorovici: ” Nu există niciun conflict. Eu nu am contre cu subordonații mei”

Casa lui klaus Iohannis provoacă scandal în Guvern, între ministrul Finanțelor şi şeful Fiscului. 

Întrebat de ce se întârzie recuperarea banilor de la familia Iohannis, ministrul Finanţelor, a declarat că a cerut de la ANAF dovada că a socilitat trecerea imobililui în proprietatea statului. 

În schimb a primit doar hârtia prin care s-a cerut radierea soţilor Iohannis din cartea funciară. Ionuţ Mişa îl contrazice însă pe ministrul Teodorovici. Şeful ANAF susţine că nu a primit de la Ministerul Finanţelor titlul executoriu care să ateste că statul este proprietarul imobilului, pe care ulterior să îl pună în aplicare.

Eugen Teodorovici a avut o intervenție telefonică la Antena 3, unde a explicat situația. 

”Să clarificăm și nu vreau ca lumea să înțeleagă altceva. Nu există niciun conflict, nu sunt schimburi de replici între ministrul de Finanțe și ANAF pentru că eu nu am replici sau contre cu subordonații mei. Dacă ar fi așa, nu ar mai fi subordonații mei. Ar fi fost bine ca președintele ANAF să se gândească, a fost ministru de Finanțe anul trecut, de ce nu a trimis el spre ANAF un astfel de document. Nu e nevoie de niciun document. Eu cred că este o neînțelegere la nivelul conducerii ANAF.”, a declarat Teodorovici, la Antena 3.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are