Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal între două familii din Timișoara. Locuința unui bărbat a fost incendiată, după ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Scandal între două familii din Timișoara. Locuința unui bărbat a fost incendiată, după ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de oamenii legii din Timișoara, după ce ar fi amenințat un rival cu moartea pe Facebook.

Bărbatul este bănuit și că ar fi încercat să incendieze casa victimei, însă polițiștii încă fac cercetări pentru a proba acuzația.

Totul se pare că ar fi început în noaptea de 27 spre 28 iulie atunci când un incendiu a izbucnit la un imobil de pe strada Glad din Timișoara. Incendiul a cuprins una dintre camerele imobilului, iar focul a distrus anumite piese de mobilier. Proprietarul, cetățean român de etnie romă, membru al familiei Cârpaci, a depus a doua zi o plângere la poliție în care reclama faptul că a fost amenințat cu moartea, pe Facebook, de un tânăr de 25 de ani, membru al unei familii rivale de romi care locuiește în zona Pieței Bălcescu, potrivit Tion.ro

Subiecte în articol: Timisoara incendiu casa Facebook scandal familie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs