Antena 3 CNN Politică Scandal monstru în interiorul PNL. Ludovic Orban, ținta unor replici dure

Scandal monstru în interiorul PNL. Ludovic Orban, ținta unor replici dure

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi prim-vicepreşedintele partidului, Iulian Dumitrescu, s-au acuzat reciproc, de la tribuna Congresului TNL, de implicare în favoarea unor candidaţi la şefia organizaţiei de tineret.

Cei doi au fost în tabere diferite: Iulian Dumitrescu l-a susţinut pe Radu Surugiu, iar Ludovic Orban a făcut lobby pentru Mara Mareş, care, până la urmă, a şi câştigat, după o luptă foarte strânsă, scrie Adevărul.

“Am auzit un tupeu maxim, că Ludovic Orban e de partea unui candidat. Crede cineva că Ludovic Orban şi-a schimbat părerea foarte proastă despre cei care au încercat manipulări în numele său? Vă garantez eu că nu. Ştiţi expresia: un vultur nu prinde niciodată muşte. Ludovic Orban nu se amestecă în jocuri mărunte de partid. Dacă aţi primit vreun telefon în care era invocat numele lui Orban, gândiţi-vă la ce v-am spus”, a spus Iulian Dumitrescu. 

În replică, Ludovic Orban l-a pus la zid pe Iulian Dumitrescu chiar de la tribuna Congresului TNL. „S-a pomenit de atâtea ori aici numele meu că mă gândeam că am ajuns să candidez şi la şefia TNL. Când am ceva de spus, spun eu, n-am nevoie de un purtător de cuvânt. Nu poate să vorbească nimeni în numele meu”, a spus Orban, cu trimitere directă la Iulian Dumitrescu.

 

Subiecte în articol: PNL Ludovic Orban
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat