Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Şcoala de Poliţie din Câmpina, după ce un profesor a fost prins când copia la examenul de avansare în funcţie

Scandal la Şcoala de Poliţie din Câmpina, după ce un profesor a fost prins când copia la examenul de avansare în funcţie

Un instructor de tragere a fost prins în timp ce copia la examenul pentru obţinerea postului de profesor de pregătire juridică şi criminalistică. Bărbatul este acuzat şi de hărţuirea mai multor eleve.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Conducerea Şcolii de Poliţie din Câmpina a scos la concurs, la finalul anului trecut, un post de profesor, pentru catedra de Pregătire juridică şi criminalistică.

Potrivit unor surse din Poliţie, la examen s-a înscris şi un instructor de tragere, fost agent responsabil de armament, trecut prin concurs în corpul ofiţerilor.

De asemenea, sursele din cadrul MAI au precizat că bărbatul a câştigat concursul, dar nota mare pe care a obţinut-o a trezit suspiciunile altor cadre didactice.

Pentru că se cunoştea nivelul de pregătire al acestuia, imaginile surprinse de sistemul de monitorizare video au fost analizate şi s-a constatat faptul că, de fapt, bărbatul a copiat.

Astfel, rezultatul concursului a fost anulat, iar bărbatul a primit nota 1 şi a fost eliminat din concurs pentru fraudă.

Mai mult, se pare că anumite eleve s-au plâns, fără să depună plângere, că au fost hărţuite, în mod insistent,  de instructorul de tragere, acesta contactându-le prin intermediul reţelelor sociale.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere