Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal violent izbucnit între două familii din Iași! O femeie a fost tăiată

Scandal violent izbucnit între două familii din Iași! O femeie a fost tăiată

O femeie a fost tăiată la mână în timpul unei bătăi în care au fost implicate două familii. Incidentul s-a petrecut în cartierul Cicoarei din Iași, iar polițiștii au fost solicitați să intervină. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat pentru Agerpres că a fost primit un apel telefonic prin serviciul de urgenţă 112 în care se anunța conflictul. 

“Din primele verificări s-a constatat că acest conflict a pornit din cauza unei datorii. În timpul conflictului, în care au fost implicate cinci persoane din două familii, o femeie a fost rănită la nivelul degetelor de la o mână. Nu ştim dacă e vorba de o sabie sau de un cuţit cu lama lungă. Persoanele nu sunt cooperante. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se desfăşoară o anchetă pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt, urmând a se lua ulterior măsurile care se impun”, a declarat Anca Vâjiac.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: scandal familii Iași femeie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"