Antena 3 CNN Externe Scene desprinse din filme. Un criminal român a fost ascuns timp de un an de zile de iubita lui din Italia. L-a ținut într-un adăpost subteran improvizat

Scene desprinse din filme. Un criminal român a fost ascuns timp de un an de zile de iubita lui din Italia. L-a ținut într-un adăpost subteran improvizat

Un caz controversat petrecut în Italia pare inspirat din filmele de la Hollywood! Un român, care era căutat de polițiști ca să își execute pedeapsa la care fusese condamnat, a fost ascuns timp de aproape un an de femeie căreia reușise să-i fure inima. 

Italianca a făcut multe sacrificii pentru ca bărbatul să nu fie găsit de autoritățile italiene, care, după lungi cercetări, l-au încătușat pe criminal.

Îndrăgostită de un ucigaş fugar, o italiancă a decis să-l țină ascuns pe proprietatea ei. Astfel, ea a construit un adăpost subteran improvizat, un fel de beci, sub garaj, în care îl ținea pe românul de 42 de ani. Criminalul a locuit acolo timp de 10 luni, iar italianca îl vizita des ca să îi dea mâncare şi haine de schimb, scrie cancan.ro.

Românul a fost încătușat în cele din urmă de carabinieri şi a fost dus în arestul poliţiei pentru identificarea acestuia. El nu avea documente, aşa că s-a procedat la identificarea amprentelor. Când au terminat procedurile, autoritățile italiene au descoperit că românul trebuia să execute o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

Subiecte în articol: criminal iubita carabinieri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic