Antena 3 CNN Actualitate Media Schimbare la Antena 1: Ana Maria Gheorghe va prezenta Observator Special

Schimbare la Antena 1: Ana Maria Gheorghe va prezenta Observator Special

Începând de azi, telespectatorii Antena 1 se vor întâlni în fiecare seară, de luni până vineri, la Observator Special cu Ana Maria Gheorghe, se arată într-un comunicat remis Antena3.ro.

Prezentatoarea va prelua tafeta de la colega sa, Octavia Geamănu, care urmează să devină mămică i care a luat o pauză în activitatea TV. „Am primit cu mare, mare bucurie vestea că din această seară o să prezint Observatorul Special. Am intrat în televiziune acum 10 ani i am lucrat în foarte multe proiecte. Când am venit la Antena 1 am început să mă pregătesc pentru tiri. Am facut cursurile IMA i am început să ies pe teren să fac reportaje pentru Observator Special. Aa că faptul că voi prezenta acum Specialul este o bucurie foarte mare”, spune Ana Maria.

Noua prezentatoare de la Observator Special a devenit i ea mămică acum 9 luni, astfel că înelege perfect emoiile i nerăbdarea colegei sale: „Octavia Geamănu este un om minunat. De când e însărcinată vorbim tot timpul numai despre bebelui. Îi îneleg nerăbdarea de a fi mamă. i eu eram fix în acelai punct anul trecut. Îi promit că voi avea grijă de copilul ei de la serviciu, Observatorul Special”, mai spune Ana maria Gheorghe.

Subiecte în articol: antena1
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare