Antena 3 CNN Actualitate Social Şcoala unde elevelor le este interzis să mai poarte pantaloni. Motivul este bizar

Şcoala unde elevelor le este interzis să mai poarte pantaloni. Motivul este bizar

Într-o şcoală rusească din oraşul Tyumen, elevelor li s-a interzis să mai poarte pantaloni fiindcă le-ar încetini dezvoltarea sexuală.

O mămică, Olga Zenkova, a cărei fetiţă de șapte ani va începe şcoala în septembrie, a declarat că părinţii au fost informaţi în timpul unei şedinţe că pantalonii au fost interzişi.

Olga a relatat dialogul pe care l-a avut cu directorul şcolii, Yury Karnaukhov, în vârstă de 48 de ani. “Acesta a spus că primul argument legat de această decizie este mentalitatea rusească. El a mai adăugat că pantalonii le-ar presa fetelor organele genitale, iar acest lucru le-ar încetini dezvoltarea sexuală”.

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul i-ar fi recomandat să vorbească cu asistenta şcolară, fiindcă el se simţea inconfortabil când dezbătea acest subiect.

Apoi, acestei femei i s-a recomandat să îşi ducă fetiţa la altă şcoală, dacă nu este de acord cu această decizie. Karnaukhov, care se află în concediu, a fost criticat pentru “ideea sa bizară, care nu are nicio baza medicală”.

Subiecte în articol: şcoală eleve pantaloni dialog director
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic