Antena 3 CNN Politică Scrisoarea lui Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea stării de alertă.

„Stimate Domnule Prim-Ministru,

Având în vedere adresa nr. 5/3207 din 16.06.2020 prin care ne transmiteți, spre informare, Hotărârea Guvernului nr. 476 / 16.06.2020 privind prelungirea stării de alertă a teritoriului și măsurilor de îngrijire sunt aplicabile în cazul în care se impune prevenirea și combaterea efectelor de pandemii de la COVID-19, și

În conformitate cu prevederile art. 4, alin. (4) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei din COVID-19,

Vă solicităm completarea procedurilor de aplicare a art. 4 din actul normativ precizat prin transmiterea către Parlament a solicitării de încuviințare a măsurii de prelungire a stării de alertă, pe baza analizei factorilor de risc, document prevăzut la art. 3 din Legea nr. 55/2020”, se precizează în scrisoare, potrivit DC News.

A fost scandal astăzi în Parlament pe starea de alertă, deși se anunța o zi decisivă pentru starea românilor.

Marţi, Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile pe întreg teritoriul ţării, începând cu data de 17 iunie, în baza Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni