Antena 3 CNN Actualitate Social Scrisoarea unui poliţist care l-a anchetat pe pedofilul din lift. Ce i-a transmis acesta ministrului de Interne este incredibil

Scrisoarea unui poliţist care l-a anchetat pe pedofilul din lift. Ce i-a transmis acesta ministrului de Interne este incredibil

Carmen Dan, ministrul de Interne, a cerut demisii în masă, ale şefilor din Poliţia Română, după mediatizatul caz al pedofilului poliţist. Şeful direct al lui Eugen Stan a fost suspendat din funcţie, dar Carmen Dan vrea mai mult. 

În acest context, poliţiştii au luat atitudine. Unul dintre ei, ofiţer de la serviciul Omoruri, a scris o scrisoare în care arată că s-a făcut tot posibilul pentru prinderea pedifilului, lucru care s-a şi reuşit, de altfel. În scrisoare, poliţistul care a conceput-o o ia peste picoior pe Carmen Dan, explicându-i, practic, etapele care au fost arse până la certitudinea că Stan este cel care a intrat în lift cu cei doi copii, pe care apoi i-a agresat sexual, informează cancan.ro.

”Dupa aproape 3 zile de panica, odiosul ajunge in birou la noi la audieri. Si recunoaste. Spune tot. Senin. I-as smulge dintii. Am un copil acasa. Colegii mei au si ei copii. Asta a si fost motivul pentru care am cerut noi ca Serviciu sa luam dosarele cu A.N. cu pedofili. Pentru ca suntem parinti. Dar imi infranez orice instinct de tata si scot dosarele din sertar. Ma uit la imagini. Ceva imi spunea de vineri ca e el. Semana. Aveam nevoie de o certitudine. Si vine ADN–ul. Mostra ADN luata de la odios se potriveste cu mostrele luate in 2009 si 2012. Le-am facut dreptate copiilor. E singura satisfactie pe care o ai. Stii ca l-ai prins si ca nu va mai face rau.

Doamna ministru! Dar nu vreti dumneavoastra sa facem toti un pas in spate? Ca noi ne-am saturat. Si la Gigina ni s-au cerut pasi in spate si-am primit 3 controale. Am muncit in cazul asta, in cel din 2009 si in cel din 2012 de ne-au bubuit urechile. Dar nu vreti sa plecam cu totii si sa aduceti dumneavoastra din cei 6.000 de oameni de pe strada pe care vreti sa-i angajati? Cu ce-am gresit? Ca ne-am facut datoria? Dar poate ne spuneti de ce politia nu are un program de recunoastere faciala asa cum se lauda ca o sa cumpere in 2016. Si poate nu stiti ca dumneavoastra nu aveti ADN-ul in baza de date, asa cum nu-l au toti romanii.”, se arată în scrisoarea polițistului.

Subiecte în articol: carmen dan politist scrisoare ancheta pedofil
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept