Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se căsătorise de câteva luni, când soțul ei a murit subit. Când s-a uitat în fotografiile de la nuntă, femeia a făcut o descoperire șocantă

Se căsătorise de câteva luni, când soțul ei a murit subit. Când s-a uitat în fotografiile de la nuntă, femeia a făcut o descoperire șocantă

Emma și Justin Cotillard, din Marea Britanie, credeau că vor avea parte de un viitor strălucit. Mai ales că femeia era deja însărcinată în șapte luni.

Doar că într-o dimineață, în luna lor de miere, bărbatul s-a trezit urlând la ea și a dat-o afară din cameră. Când și-a întrebat soțul ce s-a întâmplat, a primit un răspuns ce a devastat-o. „El credea că sunt o străină. Nici măcar nu-și amintea că sunt însărcinată în șapte luni cu primul nostru copil”, a povestit Emma, potrivit perfectmedia.info.

Cei doi și-au întrerupt luna de miere, iar un control RMN a scos la iveală că Justin suferea de o tumoare cerebrală agresivă și fatală. Din cauza stresului, la rândul său, Emma a născut prematur. Din fericire, însă, fetița lor, Mia, s-a născut perfect sănătoasă.

Bărbatul a murit după șapte luni de la diagnostic. Ca și cum nu ar fi fost suficient pierderea sa, uitându-se pe fotografiile de la nuntă, Emma a făcut o descoperire șocantă. ”Partea dreaptă a feței lui era mai căzută, lăsată”. Dacă și-ar fi dat seama mai devreme, poate partenerul său de viață ar fi fost salvat.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște