Antena 3 CNN Actualitate Social Se iubea cu o femeie care avea o fetiță dintr-o căsnicie anterioară. Bărbatul din Vatra Dornei a violat-o pe micuță de 60 de ori. E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Se iubea cu o femeie care avea o fetiță dintr-o căsnicie anterioară. Bărbatul din Vatra Dornei a violat-o pe micuță de 60 de ori. E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Un bărbat care a violat-o de cel puțin 60 de ori, în decurs de cinci ani, pe fetița iubitei sale, care încă nu a împlinit 14 ani, a fost trimis în judecată pentru viol. Chiar dacă a recunoscut fapta în principiu, violatorul le-a spus anchetatorilor că fata ar fi consimțit. 

Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei a anunțat, marți, că a dispus trimiterea în judecată a unui recidivist acuzat că, începând de la sfârşitul anului 2013 şi până înainte de Crăciunul anului 2018 a constrâns-o pe fetița concubinei sale să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale, prin constrângere fizică şi morală, scrie libertatea.ro. 

În rechizitoriu se arată că bărbatul a profitat şi de faptul că fetița se afla în îngrijirea sa, fiind fiica concubinei sale. Anchetatorii au stabilit că bărbatul ar fi comis cel puţin 60 de asemenea acte. 
 

Subiecte în articol: barbat violator Vatra Dornei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei